Pretraži ovaj blog

petak, 7. kolovoza 2009.

VOODOO LJUBAVNE ČINI

PRONALAZAK PARTNERA-ukoliko niste sigurni za kakvu osobu biste trebali pokazati zanimanje, ukoliko se radi o romantičnoj ljubavi, napišite imena svih prikladnih mogućih partnera na pojedine listiće papira.Kasnije listiće zgužvajte i bacite u plamen ne gledajući u njih -osim jednoga.Preostali papirić sadrži ime osobe na koju biste trebali usmjeriti svoje snage.


ZALJUBLJIVANJE -Napravite od tkanine 17,5 cm veliku lutku i napunite je kokošjim perjem.Zatim odrežite komadić odijela ili tkanine koje je vas izabranik nosio. Upotrebite ovu tkaninu za šivanje košulje ili haljine za lutku. Ubodite se iglom i dozvolite da jedna kap krvi padne na lutku. Lutku nježno ljuljajte i govorite "Tvoje srce je moje.Voliš me duboko"
Ponavljajte postupak tri puta dnevno.Za dvije sedmice će vaš ljubavni "cilj" osjećati neodoljivu privlačnost prema vama.


SPRIJEČITI PARTNERA DA VAS NAPUSTI-Skuhajte lonac riže i dodajte u nju srce nedavno ubijenog zeca. Govorite pri tome "Ne možeš napustiti svoje srce". Ukoliko vas vas dragi pokuša napustiti bit će privučen mirisom ove hrane.



Image Hosted by ImageShack.us

.....napomena- inače ako napravite ove čini na neku osobu koja se bavi magijom, ona će vjerovatno znati za to, a onda ste najebali....

1 komentar:

Anonimno kaže...

jel to radi ili...??