Pretraži ovaj blog

petak, 7. kolovoza 2009.

Vatreni krug zaštite

VATRENI KRUG ZAŠTITE

Iscrtavajući fizički ili misaoni krug oko mjesta svog rada Vještica se stavlja u vezu sa svom onom silnom energijom koja je sadržana u crtežu kruga.Uz pomoć tog simbola ona prima poruke svih onih koji su se krugom služili prije nje, pomoću kruga ona ulazi u mrežu energetskih podražaja kakve u našem svakodnevnom životu tijelo više nije naučeno slušati.Samo zahvaljujući krugu snovi postaju stvarnost i u krugu može se materijalizirati sve ono što zamislimo a što postoji jer ponavljam krug je maternica u kojoj raste zametak da bi postao Netko.Zato krug i stvara vrlo bistru vizualizaciju ili otjelovljenje na razini ekstaze.To je popraćeno logikom snažne volje za ostvarenjem nečeg, baš kao što vjerovanje i djeluje na naš duh.Krug je toliko utkan u naš fizički život da vise bez njega ne možemo, a da ne možemo uopće više ni da razmišljamo.

Image Hosted by ImageShack.us

Krug je uostalom i jedan od prvih simbola kojeg svaka vještica spoznaje na početku svog rada.Ona bez njega ne može jer je on u datom trenutku prsten koji je štiti od prejakog, a istovremeno vrlo snažno odašilje koncentriranu energiju u željenom pravcu.O fizičkom iscrtavanju zaštitnog vještičijeg kruga dosta se piše u raznim udžbenicima a li o onom psihičkom malo.Zašto? Zato što je riječ o iscrtavanju takozvanog Vatrenog Kruga zaštite, kao jedne od najačih tvorevina našeg ljudskog uma.

Vještice ovako rade Vatreni Krug zaštite:

Okreni se tijelom i licem točno prema jugu i zatvori oči, kako bi pogled skrenula unutar sebe, u svoju unutrašnjost.Skoncentriraj se na plamen plavkasto crven, zamisli ga pred svojim očima, pusti da njegovi plamičci započnu lizati pred tobom i dizati se sve više i više u zrak, sve dok ne odu toliko visoko da su na dohvat nebeskim zvijezdama. Kad ti je to uspjelo, podigni ruke iznad svoje glave i pljesni jednom, svom snagom izgovarajući zazivanje "Os".To zazivanje mora se izvesti sa produženim glasom s, pa ce ono zazvučati "Osss".
Spusti ruke i ispruži desnu ruku s kažiprstom i izgovori u sebi zazivanje "Ex Pano Osssss".
Zatim se okreni put zapada i ponovi to isto, pa onda i kad si okrenuta prema sjeveru i prema istoku.Kad se ponovno licem i tijelom okreneš prema jugu, podigni ruke iznad glave i tri puta njima pljesni izgovarajući pri svakom udarcu ono poznato "Osss".Kad spustiš ruke, zamišljeni plamen Vatrenog Kruga zaštite ojačat će i plamtjeti oko tebe a ti ćes biti unutar plamena i potpuno nedodirljiva. Unutar takvog kruga zaštite vlada potpuna odsutnost razmišljanja o zemaljskim stvarima, otkrivaju se najdublji ponori vlastitog bića i vlastitog znanja koje je poznato a zaboravljeno.
Zelis li razbiti ovako iscrtan Vatreni krug dovoljno je podignuti ruke iznad glave, pljesnuti jednom i izgovoriti "Ex so".Krug će odmah nestati.

Image Hosted by ImageShack.us

Nimalo se ne čudim što je toliko vještica - nikad ne zaboravljam kako je među brojnim nevinim žrtvama inkvizicijskog progona bilo i dosta pravih vještica -otišlo u smrt a da nije pisnulo ni jednu riječ. Bile su pri svjesti kada su ih okivali uz drvene stupove i kad bi ih žive zapalili a one nisu progovorile ni riječi, ni ispustile jauka.Zbog toga su ih proglašavali vješticama i poslije smrti.A, jadnici, nisu ni znali da su te iste vještice u trenutku privođenja lomači oko sebe iscrtavale psihički krug zaštite, kojim su potpuno bile odvojene od materijalnog fizičkog svijeta i zapravo se povlačile u unutrašnjost maternice koja ih je štitila.Tijelo je propalo ali s njim ne i njihove misli i spoznaje.Magijski krug odijelio je svijet duha od svijeta fizičke boli i zato su one bile potpuno neosjetljive na ono što im se događalo.

Image Hosted by ImageShack.us

Nema komentara: