Pretraži ovaj blog

petak, 18. rujna 2009.

VJEŠTIČJE ČINI ZA POSAO

Vještičije čini za posao


Uzmite deset bijelih, maleni papira velicine dva vasa prsta.Na svaki od njih kapnite po jednu kap svoje krvi u Merkurov sat.Zatim papirice preslozite i nosite stalno sa sobom tijekom slijedecih deset dana.Tek tada, opet u Merkurov sat, koristeci svjetlost bijele svijece, napisite molbu za posao.Prilikom predavanja molbe imat cete pri ruci one preslozene papirice.Bacat cete ih neprimjetno u svakoj prostoriji u kojoj boravite vezani uz posao koji trazite i nakon razgovora sa svakim covjekom vaznim za dobijanje posla.Papirici se moraju neprimjetno ispustati u njihovoj blizini.
Koliko papirica imate toliko ih treba potrositi, ne cuvajuci ni jednoga.Ako koji preostane, treba ga spaliti kod kuce u prvi nadolazeci Merkurov sat, na plamenu bijele svijece.Takodjer, upozoravam vas da baceni papirici ne smiju biti primjeceni dok ste vi u njihovoj blizini, vec nakon sto odete.
O onome sto ste poduzeli da biste dobili posao nikada nemojte nikome govoriti a ponajmanje ljudima kojima ste ostavljali preslozene papirice.

Nabavite svetu vodicu.Napisite molbu za posao u Merkurov sat a zatim molbu poprskajte kapima svete vodice.Takodjer, ponesite tu vodicu sa sobom i poskropite neprimjetno prag zgrade u kojoj biste dobili posao, kao i sve pragove preko kojih budete prelazili, te sva vrata koja budete morali otvoriti.
Cim predate molbu za posao, vratite se kuci i skoncentrirajte - misleci barem deset minuta svakih sat vremena u toku dana - na posao koji ocekujete.Misli neka su vam ciste, jasne, konkretne.Nemojte u mislima zaklinjati, vec naredjujte da vam se zeljeno ostvari.Djelovanje svete vodice mozete pojacati nosenjem odgovarajuce boje odjece prilikom predavanja molbe za posao.Podsjecam kako je zastitnik posla Merkur.

Uz slozene rituale za novcane dobitke, koje mogu izvesti samo za to osposobljene vjestice i vjestci, postoji i jednostavan ritual koji mozete izvesti i sami.U doba prve cetvrti izadjite na mjesecinu, sklopite ruke i isprepletite prste, pazeci da palac desne ruke bude iznad palca lijeve ruke.Istovremeno pomisljajte na odredjenu kolicinu novca.Sto je razmisljanje o novcu dublje i jace, dobitak ce biti izvjesniji.
Magijske vrijednosti ovog rituala pojacat cete ako poslije desetak minuta ovakvog razmisljanja stavite medju prste lijeve ruke metalni novcic i na mjesecini stalno ga preokrecete.

Nema komentara: