Pretraži ovaj blog

petak, 18. rujna 2009.

ZABORAV NEKE OSOBE

Magijom do zaborava


Da biste zaboravili nakon raskida voljenu osobu, ucinite nekih od ovih vjesticijih obreda-

Fotografije je najbolje spaliti.Najbolje je posegnuti za nekim metalnim tanjurem ili pladnjem okruglog oblika i staviti ga u sredinu, izmedju dvije crne svijece.Kad se one pripale, u Venerin sat, sve fotografije se kidaju na cetiri dijela i stavljaju na hrpu, koje se zatim pripaljuju s obje svijece odjednom.Pepeo i ostaci neizgorenih dijelova slika trebaju se baciti u neku vodu-tekucicu i to preko lijevog ramena, ne gledajuci unazad i izbjegavajuci ubuduce to mjesto.

Svjeze kokosije jaje treba staviti u Venerin sat unutar istokracnog trokuta od tri crne svije.Gledajuci ga, treba sto snaznije zeljeti zaborav.Kada prodje Venerin sat jaje se stavlja pod jastuk i ostaje pod njim tri noci a svaki put neposredno pred spavanje i odmah po budjenju treba svom silinom misli traziti zaborav nekad drage osobe.
Nakon tri noci jaje se uzima u lijevu ruku, umata u crni papir i s njim se odlazi na neki most, ispod kojeg tece rijeka ili potok.Neprimjetno, jaje valja baciti u vodu i odmah se udaljiti sa tog mjesta bez osvrtanja.

Pomoci moze i bajanje.U Venerin sat treba pripaliti tri crne svijece i unutar njih staviti papir na kojem smo ispisali sto konkretniju zelju za zaboravom.Gledajuci papir u sredinu treba svom snagom svojih misli zeljeti i traziti zaborav.Uz to se poluglasno i baje -" Kao sto ces ti nestati, tako neka nestane sjecanje koje me mori.Odlazi od mene, jer sam ja otisao/otisla od tebe".
Na kraju Venerinog sata papir treba staviti na neki okrugli metalni podmetac i pripaliti sa sve tri crne svijece.Ostatak gara ili neizgoreni komadici bacaju se u vodu tekucicu.

Da bi se pojacali obredi zaboravljanja savjetuje se - ako se ne uspije ni jedan do sada spomenutih obreda- obuci potpuno crnu odjecu, od glave do pete i zatim jedan od navedenih obreda ponoviti, ali ovaj put odjeven u crno.U ni jednom od prethodnih slucajeva ne treba se oko mjesta obreda raditi magijski krug, ali kada se koristi crna odjeca takav je krug obavezan.To ni u kojem slucaju ne smijete smetnuti sa uma.

Nema komentara: