Pretraži ovaj blog

petak, 18. rujna 2009.

ZASTITA POSLOVNOG PROSTORA

ZAŠTITA POSLOVNOG PROSTORA prema vještičijoj tradiciji



Uzmite crveni papir i razrežite ga na tri trake dužine kojih 20 centimetara a širine oko 3 centimetra.Na trakama bijelom bojom ili flomasterom ispišite svoje ime i prezime, naziv poduzeća ili dioničkog društva, a zatim još i poslovnu zelju koju želite ostvariti.Držite ove trake sat vemena ispod svijećnjaka s upaljenom crvenom svijećom, a onda ih posložite tačno 11 puta.


Sve ti presložene trake zalijepit ćete ispod svog radnog stola na kojem radite i to tako da budu zalijepljene na svim stranama stola osim na onoj gdje je stola na kojem sjedite.
U izraženim željama traži se postupnost, jer se se one nakon ostvarenja mogu mijenjati.Dovoljno je i opet ispisati tri nove trake, prethodne spalite, a nove zatim staviti na njihova mjesta.



Kad dođe vrijeme dozrijevanja divljih ruža, odrežite grančicu s nekoliko crvenih plodova na njima.Tu grančicu nosite u ruci i prenesite je preko nekog mosta, ispod kojeg teče neka rijeka ili potok.Zatim grančicu odnesite u svoj poslovni prostor, stavite u prikladnu vazu ili čašu i držite je, puštajući je da se osuši do kraja.
Ovo je vrlo stara čarolija koja tjera zle, negativne sile i energije, te pročišćava cjelokupni prostor oko vas.

Nema komentara: