Pretraži ovaj blog

nedjelja, 26. svibnja 2013.

Pečat čistoče

Kada covijek usavrsi sve osnove magije i postane zreliji od svih oko sebe(bas svih obicnih ljudi),magija vise nije tako jednostavna na koristenje i cesto puta nece posluzati zahtijev. Osjecaj postaje kao nepoznato tijelo ili treca ruka.Magija se tada iz tijela oslobađa samo iskrenim emocijama potaknutim ispravni razlogom.Te emocije su: Bijes,tuga,sreća(strah vise ne postoji).Kada tada "bice" na takvoj razini dosegne svoj privremeni vrhunac, moze se magijom koristiti kada i kako god zeli.Magija tada djeluje na covjeka kao obaveza , jer je to kao punoljetnost kod covjeka.
Tada bi bilo pozeljno da "bice " stavi na sebe vidljivi pecat u obliku tetovaze, ali rucno rađen ,tintom i iglom,bez masinice.Sve sto tada ucinite, Vraca vam se skoro istom mjerom , jer tek sada odgovarate u potpunosti.Covjek tada postaje BOZJI RATNIK.

Nakon prizivanja Demona, Duhova i Anđela razvija se štit koji osobu cuva, jer im je to duznost, a za placu dobivaju vasu krv,paznju i razne dogovore koje sklapate s njima.Covjek se tada nemoze ni ubiti,jer za svaki pokusaj nesto ce vas zaustaviti.

Nema komentara: