Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 30. ožujka 2009.

Sihir


Evo naletih na jednoj stranici i na ove podatke koji su bar meni pravo zanimljvi ali mislim da će i vas zainteresirati...

SIHIR OPSJEDNUTOSTI:
Ovaj sihir uvijek izaziva pretjeranost u emocijama, a ona se manifestuje pretjeranim strahom, pretjeranom srdzbom, pretjeranom tugom, pretjeranim nemarom i pretjeranom odanosti raznim porocima i uzivanjima.

SIHIR BOLESTI:
U ovom teskom slucaju, dzinn je stacioniran u mozgu i u stanju je da blokira neki od mozdanih centara. Prema Semahi, znak ovog sihira je odredena bol u nekom dijelu tijela kojoj nije moguce naci organski lijek, potpuna paraliza ili gubitak nekog od cula, a prema Vehidu Abdusselamu Baliju, simptomi su - stalan bol u jednom od ekstremiteta, nervni grcevi, paraliza nekog od dijelova tijela ili prestanak rada jednog od cula.

SIHIR LUDILA:
Ovaj se teski sihir, prema Semahi, ocituje rastrojenoscu, izbezumljenoscu, velikom zaboravnoscu, nenormalnim ponasanjem i rijecima, karakteristicnim unezvjerenim pogledima i postupcima, a prema Vehidu Abdusselamu Baliju, simptomi su – odsutnost duha, smetenost i velika pospanost; nejasan im smusen govor; neprestana zagledanost u jedno mjesto, nemoc da se skoncentrise na jedan posao i totalna dezorjetiranost. SIHIR APATIJE: U njegove najcesce simptome, smatra Rijad Muhammed Semaha, spadaju ucestale fiks ideje, halucinacije, sumnje u prijatelje, bracu, sestre, najblize rodake, drugove... Ako se blagovremeno ne intervenise (lijeci), ovaj sihir ponekad zna da preraste u ludilo.

SIHIR LJENOSTI:
Prema Vehidu Abdusselamu Baliju sihir ljenosti je djelo sahirbaza, dakle, crne magije, a njegovi simptomi su sljedeci: zelja za samocom, potpuna povucenost u sebe, stalna sutnja, odvratnost prema susretima, dusevna odsutnost, stalna bol; bezvoljnost, tromost, nepokretnost i konstantna ljenost i nezainteresovanost.

SIHIR ZALJUBLJENOSTI:
Simptomi ovog teskog sihira, smatra Semaha, su pretjerana ljubav i pozuda, te abnormalna potreba za seksom, a Bali tome dodaje i nemogucnost strpljenja za osobom u koju je zaljubljen, pretjeranu žudnju za videnjem ljubljene osobe i slijepa poslušnost.

SIHIR U VEZI SA SPOLNIM OPĆENJEM:
Rijad Muhammed Semaha kaze da se kod muskaraca ovi problemi ocituju na jedan od tri nacina: potpuno odsustvo erekcije ili njen gubitak samo prilikom opcenja; nemogucnost snosaja zbog slabe erekcije i prerana erekcija. Kod zena simptomi su sljedeci: refleksno stiskanje bedara i rodnice, koji onemogucavaju seksualni cin; frigidnost i pojava neredovnih krvarenja u vrijeme snosaja. Naravno, ovdje je rijec o slucajevima za koje ne postoje organski uzroci.

SIHIR IMPOTENCIJE:
Kada je u pitanju sihir impotencije, prema Vehidu Abdusselamu Baliju, javljaju se sljedeci simptomi: oboljeli osjeti polet i zivost, te potpunu moc za spolno opcenje i dok je daleko od zene osjeca erekciju, a kada joj se priblizi s namjerom da spolno opci, spolni organ se opusti i postane nemocan za snosaj.

SIHIR NEPLODNOSTI:
Semaha navodi da se dzinnska napast moze ocitovati kroz odsustvo muskih spolnih celija, njihov slab kvalitet i pokretljivost, sto sve onemogucava oplodnju ili poremecenu ovulaciju kod zene. Drugi oblik bolesti je da dode do zaceca i formiranja ploda, ali se potom dogadaju cudne stvari: plod u odredeno doba zamre i to se dogada vise puta u isto vrijeme, a na plodu se vide tragovi poput udaraca pesnicom ili tragovi prstiju oko vrata djeteta i to se dogada vise puta uzastopno
.

Nema komentara: