Pretraži ovaj blog

četvrtak, 23. srpnja 2009.

obredi crne magije


Obredi crne magije

Obično se rade noću, najpovoljnije vrijeme je između 01 i 03 ujutro. Da bi se magija "napravila", sudjeluju; naručitelj magije, vrač, duhovna sila i žrtva. Magija se radi prema danim recepturama. Potrebni su osobni predmeti, koji su povezani sa osobom, npr. nokti, kosa, donji veš, zemlja iz dvorišta ili groba, slika osobe, što je sve ovisno o vrsti magije i vraču koji je sprovodi. Svatko tko radi crnu magiju, traži neke od tih predmeta. Bitno! Ti predmeti su prenosioci osobne astralne energije, koja i dalje živi u tim predmetima, i povezana je sa astralnim svijetom i dušom osobe, iako vrlo tankom niti tkz. astralne svjetlosti. Kada se takvi predmeti odnese vraču, on ih "zapakira" na svoj način, na primjer, obavijen vunom, koncima, mesom, kostima, zemljom, papirom, biljkom, sokom i dr. prema svome receptu, koji je obično vrač naslijedio. Prilikom procesa "pakiranja", vrač priziva, tj. evocira svoju "prijateljsku", demonsku silu. Pritom može koristi riječi ili znakove, svjesno ili podsvjesno, koji se spajaju sa astralnim svijetom žrtve, preko njegovih predmeta. Nakon toga, uspostavlja se astralni kanal.
_____________________________________________________
U magiji svi gube, nema pobjednika i gubitnika. Karma kažnjava svih. Četiri su subjekta magije; naručitelj, vrač, žrtva i demon.
Peti element je savjest i karma!
_____________________________________________________
Važna razlika između okultnih nauka i narodne crne magije je u sljedećem; takvi magijski sistemi i recepti, uglavnom potječu iz srednjeg vijeka, tada pojam podsvijesti i višeg ja nije postojao. Slično vrijedi i za Abramelinovu magiju. To znači, da je u takvoj magiji evokacija direktna, naizgled! na bazi jake vjere u kult ili vrača, te obratno. Magije teče direktno, naizgled, ali u stvari indirektno putem podsvijesti. To je ključna i najvažnija razlika, zato je upravo crna magija vrlo opasna, pošto djeluje direktno. Takva crna magija može djelovati vrlo moćno na ljude kojima je podsvijest zatvorena, i koji imaju moćan ego. U tom slučaju, magija se ne izrazi u podsvijesti, zaštitni su "anđeli blokirani", i posljedice mogu biti katastrofalne. Tu razliku treba razumjeti i spoznati, pošto su svi stari sistemi nadjeni bez znanja podsvijesti i psihoanalize, koja tada nije postojala. Famozni Dr. S. Frojd je revolucionar čarobnjaštva, Adept magije, iako svi danas koriste njegove riječi da bi negirali okultno, to je zakon Briaha, suprotnosti koje se sjedinjuju u razumijevanje nemogućeg! To je također bitna razlika okultnih nauka starog i novog Aeona.
Idemo korak dalje, kada se to poveže, naručitelj obično dobije neki gotovi predmet, koji mora "podmetnuti" ("ili staviti u kavu") u blizini žrtve, najbolje je nekoliko metara od nje (ispod praga kuče), da se astralni svjetovi dobro spoje, i uspostavi puni protok astralnih energija, koje dolaze iz demonskih sfera. Naglašavam, to je negativni talisman (elemental), čarka, kletva, nagaz, koja se "podmeče". Ukoliko se energija "ulovi na žrtvu", tj. "demon uđe u dušu", tada je započeo krug prokletstva.
_____________________________________________________
Naglašavam svima onima koji to rade, svjesno ili podsvjesno, ali to neznaju, "vrač" samo spaja magiju, tj. astralne kanale, ali magija dijeluje uvjek kroz naručitelja, naručitelj je kanal protoka astralnih sila.
To je zakon crne magije.
To mnogi neznanju, mnogi misle da magija djeluje sama po sebi, ili preko negativnog talismana, ili preko vrača, to nije istina!, magija se sprovodi kroz naručitelja, i putuje kroz njegovo astralno srce, dok on očekuje rezultate, dok mrzi tu osobu, to je ključ ulaza, važno! Ukoliko se magija ne ostvari, u tom primjeru je duh žrtve jači, demon dolazi po naručioca, jer zakon kaže,
............................................................................................
"da se nemože prizvati "više" bez prinesene žrtve, ali žrtva se uvjek mora prinjeti na oltar ljudskog srca ".
............................................................................................
Ukoliko demon slomi svoju žrtvu, tada je napadač pobijedio, ali, nakon kratkotrajnog zadovoljstva, tada će ga obično proganjati suptilni mehanizam savjesti duboko u duši. Zato ne postoji protu-lijeka, slikovito rečeno, "furje, gospodarice savjesti su došle po svoje". Ukoliko zadobije samopouzdanje, prelomi savjest, i nastavi dalje uništavati ljudske sudbine, npr. ukoliko ga povuče lažni ego moči, tada će ga doseći mehanizam karme, npr. u obliku teške bolesti (rak), ili će svoju karmu "platiti" u narednom životu.

Nema komentara: